Архитектурно и инженерно проектиране

Архитектурният екип на Keystone проектира отличаващи се жилищни, хотелски, търговски, офис и ваканционни сгради, с ясна визия за бъдещето и начина, по който хората ще живеят, работят и почиват.
Нашият подход се реализира в проекти с изключителни качества, които улавят същността на околната среда. Да вникнеш в средата, в която градиш, и да дадеш решение, което е модерно и функционално – това е ключовият камък в успеха на един проект.
Наша основна цел е да овладеем принципите, материала, мащаба и формата на средата и да отговорим с точната сграда на точното място.
Също така, разбирането на бизнес целите на клиента е от основно значение за успеха на проекта. Ние вярваме, че ранното изясняване на интересите на ключовите заинтересовани страни може да даде на проекта най-доброто задание и в крайна сметка ще доведе до финансов и творчески успех.
Ние предлагаме серия от срещи и семинари по време на проектния процес, не само като гаранция, че всички страни са удовлетворени от развитието му, но и за да сме сигурни, че всички добри идеи ще намерят своето място в проекта.
Keystone архитектите работят в тясно сътрудничество с клиента и неговия екип, като гаранция, че проектирането отговаря на поставените цели и задачи. Ние правим това чрез задаване на въпроси, постоянна връзка и обсъждане с клиента и неговите консултанти, като синтезираме и вплитаме тази информация в забележителни дизайнерски решения, които отговарят на нуждите на собственика.
Правим клиента съпричастен с творческите ни търсения чрез използване на скици, компютърни визуализации и реални макети, с цел да му дадем възможността да вземе съзнателни и информирани решения.

Ние нямаме дефиниран „стил“, а предпочитаме да вникнем в средата, условията и контекста, и като ги съчетаем с изискваните функции да създадем визуално елегантна, конструктивно опростена и стабилна, запомняща се архитектура.
Ние, в Keystone, имаме познания и опит в много сфери – архитектурно и инженерно проектиране, интериор, обзавеждане и ландшафтен дизайн. Ние се ангажираме със структурирането на пълен екип от опитни професионалисти за всеки специфичен проект, който да отговаря на средата и на изискванията на инвеститора. Във всеки един етап на проекта, ние анализираме и прогнозираме неговата стойност, като даваме възможност на собственика да вземе аргументирано решение за размера на своята инвестиция.
Ние не просто проектираме и решаваме проблеми, ние придаваме висока допълнителна стойност на инвестициите на нашите клиенти

Кийстоун Мениджмънт ЕООД 2011-2017 ™ © ®. Всички права запазени! Created By HostBg.Biz